O NAMA / ABOUT US        JELA / MENU      GALERIJA / GALLERY      KONTAKT / CONTACT

       

         O NAMA
 

         
 


Duboko uronjen u boje i okuse Mediterana, restoran Adriatic vrhunski je “everyday food” ugostiteljski objekt smješten na strmim liticama Jadrana koje izranjaju iz mora na svega nekoliko minuta šetnje od vreve centra grada.

Restoran Adriatic jedinstvena je mediteranska terasa koja stimulira sva osjetila, jer osim vrhunskih aroma i mirisa probranih ribljih i mesnih jela s predznakom kreativne mediteranske kuhinje, svojim gostima pruža i čaroban pogled kroz agave na obližnje otoke i pučinu kojom bešumno klize jedrilice.

Uz terasu s vanjskim roštiljem raspolažemo i zatvorenim dijelom restorana koji također može ugostiti veće grupe gostiju.

Na meniju svaki dan nudimo nešto novo, a osim oborite ribe s roštilja i steakova, jastoga iz našeg akvarija, nudimo jela s potpisom naše kuhinje - pašticadu u košarici od tjestenine s domaćim njokima, domaću korčulansku tjesteninu, hladna predjela i unikatne deserte poput nedovršenog štrudela.

Restoran Adriatic privlači goste svih generacija, kako lokalne tako i inozemne, one u potrazi za romantičnim kutkom i iskrene hedoniste u potrazi za izgubljenim šarmom Mediterana.

Na našoj terasi s koje se pruža pogled na 270 stupnjeva mediteranskog života nalaze se i popularna pizzerija Skipper s vrhunskim izborom “trademark” pizza iz krušne peći i cocktail-lounge bar Baluni, na kojem gosti uz veliki izbor pića dočekuju nezaboravne zalaske sunca...

 

                                                                       Dobro došli ;-)


         

   
 

Restaurant Adriatic, Sustipanski put 2, 21000 Split
T: +385 (0) 21 398 560
M: +385 (0)95 8214 194                                                                             
W: www.restaurantadriatic.com                  
E: restaurantadriatic@yahoo.com

           FB restaurantadriaticsplit     IG restaurant_adriatic

 


Copyright
 © Restaurant Adriatic. All rights reserved